Narrowcasting Schermen

Naast verschillende software mogelijkheden en diverse players, leveren en installeren wij ook Narrowcasting schermen. Er zijn verschillende mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een touch kiosk of een digitale receptie. Maar ook een videowall behoort tot de mogelijkheden. Doordat wij werken met meerdere A-merken als Philips, Sony en Samsung, is er altijd wel een passende oplossing te vinden voor uw situatie.

Indoor Narrowcasting schermen

Één van de mogelijkheden is het gebruik van Indoor Narrowcasting schermen. U kan bijvoorbeeld een videowall plaatsen in uw receptie en deze aansturen met Narrowcasting software. Maar het is ook mogelijk om het laatste nieuws of het weerbericht te tonen. Daarnaast zijn er ook interactieve schermen, deze zijn bijvoorbeeld in te zetten als digitale bezoekersregistratie met een wayfinding functionaliteit. Of beheer flexibele werkplekken door middel van desk management.

Ontvangstbalie Narrowcasting Schermen

Outdoor Narrowcasting schermen

Voor outdoor toepassingen zijn er speciale outdoor narrowcasting schermen. Deze zijn weerbestendig en zijn extra helder, zodat ze ook in direct zonlicht goed zichtbaar zijn. U kan ze bijvoorbeeld tegenkomen in Blijdorp, deze worden gebruikt om informatie te tonen aan bezoekers. En in winkelcentrums kan u grote videowalls of LED walls vinden. Deze dienen dan als digital signage. Het is één van de beste manieren om de aandacht van uw potentiële klanten te trekken en uw merk of dienst op te laten vallen.

Digital Signage Outdoor Narrowcasting Schermen Voorbeeld 2Orange 16x20

Interactieve Narrowcasting schermen

Met interactieve Narrowcasting schermen zijn de opties bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een bestelzuil die uw menu weergeeft zoals de McDonalds dat doet. Of een digitale bezoekersregistratie bij uw receptie, die na registratie de route toont.

Roombooking

Maar ook Room booking is een mogelijkheid, kijk welke werkplekken of parkeerplekken bezet zijn en reserveer eenvoudig een beschikbare werkplek. Flexwerken wordt zo een stuk eenvoudiger. Of pas de schermen toe in uw wachtruimte, deze kunnen dan dienen als wachtverzachter. Bijvoorbeeld door middel van spelletjes voor kinderen of door het tonen van diverse soorten informatie.

Professionele Installatie

Wij helpen u graag met het installeren van uw narrowcasting schermen. Onze ervaren installateurs hebben meerdere jaren ervaring in het monteren van zowel indoor als outdoor oplossingen. Om de installatie zo goed mogelijk te doen, werken wij met meerdere A-merken. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van nette bekabeling en voor de juiste bevestigingsmaterialen. Zo werken wij onder andere met Crestron, AMX en Wyrestorm voor bekabeling. Neem gerust contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen, dan vertellen wij u graag meer.

WIJ ADVISEREN U GRAAG

Er zijn veel mogelijkheden. Toch kan het een relatief eenvoudige keuze zijn. Wij helpen u graag om het maximale uit uw oplossing te halen. En zorgen ervoor dat u ook in de toekomst uw oplossing optimaal benut.