Narrowcasting software

Een uitgebreid scala aan narrowcasting functies van standaard tot enterprise solutions. Afhankelijk van uw gebruik en/of inzet van uw kanaal adviseren wij u de meest aantrekkelijk narrowcasting software oplossing. De diverse software functies zijn belangrijk maar ook hoe u de inrichting van uw platform gaat vormgeven.

Narrowcasting ook Digital Signage genoemd, is een essentieel onderdeel van de moderne communicatiestrategie van iedere organisatie

 

2.Orange heeft een ruime keuze aan narrowcasting software, zo zijn wij in staat voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden die naadloos aansluit aan de behoefte van de klant.

Uw bezoekers of personeel informeren, digitaal adverteren, het tonen van dashboards of KPI’s, het is allemaal mogelijk met de cloud-based narrowcasting software van 2.Orange. Digitale informatie verspreiden was nog nooit zo eenvoudig!

Voor welke narrowcasting software u ook kiest, onze oplossingen zijn gegarandeerd: gebruiksvriendelijk, intuïtief en ontworpen volgens de laatste inzichten.

digitale etalage voor makelaars

Digitale raampresentatie voor makelaars

Het actuele woningaanbod dynamisch & volledig geautomatiseerd in jouw etalage.

Wij bieden je dé ideale en gebruiksvriendelijke digitale oplossing om jouw vastgoed-aanbod zo goed, snel en effectief mogelijk te etaleren.

Ontwerp op maat

Maak slides in uw eigen huisstijl voor herkenbaarheid en professionaliteit of laat uw slides ontwerpen door onze grafisch ontwerpers.

+300 templates

Breed scala aan verschillende sjablonen die voortdurend worden ontwikkeld op basis van uw behoeften!

Actuele gebeurtenissen

Alle nieuwsbronnen, weerberichten, verkeersinformatie en andere actualiteiten binnen handbereik via handige widgets!

Externe gegevens

Gebruikt u externe gegevens voor uw schermen? Geen probleem! Onze software biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel externe data te integreren in uw narrowcasting presentaties.

Stock foto’s

Ons platform biedt standaard de bibliotheek van Pixabay aan! Stockfoto’s binnen handbereik.

Uw eigen huisstijl

Wilt u uw eigen huisstijl implementeren in onze standaard templates? Geen probleem! Bepaal de kleur, positie van het element, type animatie en voeg uw eigen afbeeldingen toe.

Slimme templates

Slimme sjablonen die reageren op temperatuur, neerslag, UV-straling en nog veel meer!

Gebruiksvriendelijk

Onze cloud-based software is gebruiksvriendelijk, intuïtief en ontworpen volgens de laatste inzichten.

Informatie tonen aan een specifieke doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Welke Narrowcasting software heb ik nodig?

Een juiste combinatie van de software, opzet van uw narrowcasting netwerk en de narrowcasting hardware is van invloed op de functionaliteit en mogelijkheden die u ter beschikking heeft. Door het inventarisatie van uw eisen en wensen maken wij van elk traject een succes. Voor elke branche is een juiste combinatie van hardware en software te maken welke afgestemd is op uw netwerk. Zo krijgt u de gewenste narrowcasting functies tot uw beschikking.

Aan de hand van uw wensen stellen wij een tailor-made narrowcasting oplossing voor u samen die naadloos aansluit aan uw wensen. Een belangrijk onderdeel van zo’n oplossing is de narrowcasting software. Twee uitblinkers zijn: SBCNL Digital Signage & GoBright View. Welke past het beste bij uw situatie? Download de brochures en maak uw keuze of laat u adviseren door één van onze adviseurs.

SBCNL Digital Signage

SBCNL Digital Signage

Download de brochure