Informatiezuilen

Informatiezuilen

Informatiezuilen en internetzuilen kiosken

Het gebruik van informatiezuilen en internetzuilen is zeer divers. Door de toename van digitale informatie en verder gaande automatisering worden informatiezuilen toegepast in allerlei omgevingen. In de retail omgeving als selfservice kiosk of informatie kiosk. In publieke ruimtes als informatie kiosk of als selfservice kiosk. Een digitale receptie met telefoonmodule en narrowcasting oplossing is één van de voorbeelden welke wij toegepast hebben. Deze informatiezuilen worden op maat gemaakt en geconfigureerd op basis van het gebruik. Een zuil bestaat uit hardware, (touch)screen, PC, behuizing en eventueel vandaalbestendig toetsenbord, en uit software voor het aansturen van de zuil inclusief beveiliging en startpagina in uw huisstijl. Wilt u de kiosk gaan gebruiken als bestel zuil en dienen er betalingen plaats te vinden dan kan deze zelfs voorzien worden van een betaalterminal.

De zuilen zijn er in verschillende uitvoeringen, denk daarbij aan:

  • Staande zuilen
  • Zit zuilen met hoog-laag verstelling
  • Wand zuilen

2.Orange inventariseert uw eisen en wensen waarop wij een maatwerk zuil voor u ontwerpen, eventueel op basis van reeds ontworpen zuilen.

De mogelijkheden zijn haast onbeperkt en voor iedere situatie is een oplossing mogelijk. Meer informatie over informatie/ internetzuilen en gerelateerde onderwerpen zoals; bezoekersregistratie, digitale recepties, contentcasting en streaming oplossingen vindt u op de website van onze partner: SBCNL.

Ik wil graag wat vragen over Informatiezuilen.