Videoconferentie

Videoconferentie

Waarom videoconferentie snel terrein wint

Organisaties veranderen continu en de complexiteit van de bedrijfsvoering neemt toe: meer mensen met verschillende achtergronden op de werkvloer, meer informatiestromen en meer technologische mogelijkheden om met elkaar samen te werken, ook op afstand. Wat voor technologie er ook wordt geïmplementeerd op de werkvloer, de mens is essentieel om (digitaal) samenwerken optimaal te benutten. Het doel is uiteindelijk om werknemers productiever te laten worden, zodat de organisatie als geheel productiever wordt.

Efficiënter samenwerken via videoconferentie is de sleutel tot succes.

Middels onze videoconferentie oplossingen maken wij het u gemakkelijk om online te kunnen samenwerken. Wij hebben zowel hardware als cloud oplossingen voor uw videoconferentie vraagstuk. Wat heeft u nodig en welke videoconferentie systemen zijn voor uw situatie geschikt? Werkt u met Microsoft Lync, ook daar sluiten wij met onze videoconferentie producten naadloos op aan. Wij zijn professioneel partner van:

  • Polycom
  • LifeSize
  • Vidyo

Online samenwerken Hoe zorgt u voor optimale condities om samen te werken?

   •   Maak technologie beschikbaar voor iedere werknemer
   •   Creëer een digitaal platform waarop mensen met elkaar kunnen communiceren
   •   Stimuleer het delen van kennis actief
   •   Begeleid werknemers op individueel niveau
   •   Voer niet te veel veranderingen tegelijkertijd door, begin met kleine stapjes 

2.Orange heeft voor elk bedrijf de juiste videoconferentie oplossing

Hoe videoconferentie te integreren binnen uw organisatie en welke voordelen leveren deze videoconferentie oplossingen? Wij presenteren dit graag, u kunt het zelf proberen in onze demo omgeving. Vraag vandaag nog een demo account aan, dan kunt u het zelf proberen. Een complete videoconferentie oplossing nodig inclusief de juiste monitoren en aansturing voor uw ruimte, wij adviseren en implementeren uw volledige project.

Ik wil graag wat vragen over Videoconferentie.