Draadloze presentatie -en vergadersystemen van Barco ClickShare

Voor draadloze presentatiesystemen die een naadloze, gebruiksvriendelijke en probleemloze ervaring bieden, moet je niet verder zoeken dan de Barco ClickShare-reeks. Met ClickShare kan je op een eenvoudige manier presentaties delen, zonder te moeten knoeien met draden, kabels en adapters.

Connectiviteit maakt het verschil in de moderne bedrijfswereld. ClickShare van Barco helpt je ervoor te zorgen dat je teams nauw samenwerken, wat een betere coördinatie mogelijk maakt en het makkelijker maakt om kennis en expertise te delen – en ook om onnodige tijd en moeite te besparen.

barco clickshare narrowcasting feature

Maak van uw

ClickShare een

Digital Signage player!

BYOD-ONDERSTEUNING

Het is compatibel met elk apparaat. Laptops kunnen worden aangesloten via de USB Button of Collaboration App, terwijl smartphones en tablets kunnen worden aangesloten via mobiele apps.

GRATIS EN EENVOUDIGE UPDATES

ClickShare biedt regelmatig gratis updates en diverse tools om de kwaliteit en veiligheid van de hardware voor de samenwerking van je vergadering te waarborgen.

ISO 27001-GECERTIFICEERD

Als eerste draadloze samenwerkingstechnologie die de ISO 27001-certificering heeft behaald, streven we naar de juiste processen en structuren voor de hoogste internationale beveiligingsstandaarden.

MANAGEMENT DASHBOARD

ClickShare beheren doorheen je bedrijf is eenvoudig met ons XMS (Cloud) Management Platform.

INTERACTIE EN SAMENWERKING

Ontdek een reeks geavanceerde interactiviteitsfuncties om de samenwerking tijdens je vergadering te stimuleren: touch-backondersteuning, aantekeningen, blackboarding en moderatie.

NETWERKINTEGRATIE

Of je nu een toestel wilt aansluiten op het netwerk via ethernet of een speciale VLAN wilt maken voor alle ClickShare-apparaten, je kan naadloos integreren met je netwerk.

Digital SIGNAGE PLAYER

Met de nieuwe ontwikkeling van Barco kunt u uw display(s) nu ook gebruiken als informatiescherm door middel van digital signage. Dit betekent dat u niet langer afhankelijk bent van een statische afbeelding, maar dat u dynamische, online content kunt tonen aan uw publiek.

Wat is ClickShare en wat doet het?

De draadloze presentatietechnologie van ClickShare maakt het mogelijk om op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier te presenteren en samen te werken. Het stelt deelnemers in staat hun eigen apparaten mee te nemen zonder ze fysiek te hoeven koppelen met kabels en adapters, wat naast gemak ook waardevolle flexibiliteit biedt.

Het ClickShare-gamma is, naast ondersteuning voor professionele presentatiesoftware, uitgerust met een groot aantal functies om jou en je team te helpen meer uit je presentaties te halen, wat een nauwere samenwerking bevordert en zorgt voor een meer boeiende ervaring over de hele lijn.

  • Volledige BYOD ondersteuning

  • Werk samen op afstand

  • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware update)

  • Werkt met uw apparaat, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur

  • Verbeterde beveiliging

  • Verbonden en beheerd in de cloud

  • Geleverd met 2 Conferencing Buttons

  • Werk samen met de Conferencing Button of Collaboration App

Waarom is ClickShare een perfecte match voor jou?

Vergaderingen, je houdt ervan of je haat ze. Toch kan je er niet omheen. Vergaderruimten zijn meer dan ooit de plaatsen waar beslissingen worden genomen, de creativiteit losbarst en het echte teamwork tot leven komt.

Dus waarom zou u niet kijken naar investeringen in technologie die de productiviteit en efficiëntie van hybride vergaderingen verhogen en deelnemers in de kamer en op afstand in staat stellen zich even betrokken te voelen?

ClickShare biedt draadloze samenwerkingstechnologie ontworpen voor jou en je bedrijf. Ontdek hoe we je kunnen helpen

Barco Clickshare draadloos presenteren
Verbeter de manier waarop collega’s werken tijdens hybride vergaderingen. Laat je bedrijf groeien en krijg het beste rendement voor je vergaderruimte-oplossing.
Barco Clickshare draadloos vergaderen