Digitale Receptie: Digitale Bezoekersregistratie

Maak het ontvangen van bezoekers eenvoudiger door een digitale receptie in te zetten met digitale bezoekersregistratie. Zo kan u uw bezoekers voortaan op een professionele manier ontvangen en registreert u ze zonder de inzet van personeel. De bezoekers kunnen zich registreren, het contactpersoon zoeken en direct contact opnemen met degene waar een afspraak mee is.

Wat is een digitale receptie? 

Uw digitale receptioniste zonder compromissen

Digitale Receptie of Digitale Bezoekersregistratie is een combinatie van software en hardware die is ontworpen om uw receptieactiviteiten naadloos en moeiteloos te stroomlijnen. Met dit systeem kunt u de receptietaken online automatiseren, waardoor vervelende en repetitieve taken niet door een persoon hoeven worden uitgevoerd. Het is een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het verbeteren van uw toegangs- en bezoekersbeheer.  Bovendien kan ons systeem volledig worden aangepast door middel van maatwerk, een digitaal bezoekerssysteem dat kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften in verschillende branches.

digitale receptie
GoBright Digitale Receptie Bezoekersregistratie 2Orange

Uw voordelen van digitale receptie.

Of u nu een drukke receptie heeft, of een onbemande lobby, met onze Digitale Receptie oplossingen worden uw gasten altijd onmiddellijk verwelkomd.

Digitale Receptie

24/7 bezoekers ontvangen, zonder dat een receptionist(e) nodig is. Het is mogelijk met een digitale receptie. Uw bezoekers kunnen zichzelf eenvoudig aanmelden op een touchscreen op een zuil of  desktop. En door middel van digitale bezoekersregistratie kan u bijhouden wie er wanneer aanwezig zijn in uw pand. Na het registreren is het mogelijk om de contact persoon te zoeken op naam, functie of afdeling. Zo kan de bezoeker direct bellen met de persoon die hem of haar verwacht.

 • Versnel het receptieproces 
 • Verkort de wachttijd
 • Onmiddelijke kennisgeving
 • Stimuleer een professionele uitstraling
 • Complete bezoekersregistratiesoftware
 • Realtime overzicht
 • Verbeterde interactiviteit
 • Tijd- en geldbesparend
 • Continue workflow
 • AVG-proof 

Of u nu een drukke receptie heeft, of een onbemande lobby, met onze Digitale Receptie oplossingen worden uw gasten onmiddellijk verwelkomd.

 • Versnel de stroom van mensen aan de balie

 • Verkort de wachttijd
 • Stimuleer een punctuele uitstraling
 • Complete bezoekersregistratie software met verbazingwekkende functies zoals voorregistraties, op maat gemaakt ontwerp en optioneel badge printen
Digitale receptie

Wat kunt u verwachten?

Onze totaaloplossing bestaat uit een digitale bezoekersregistratie en check-in oplossing die zowel voorregistraties als zelfregistraties van bezoekers mogelijk maakt. Gebruik één of meerdere digitale registratieschermen in uw ontvangstruimte, afhankelijk van het aantal bezoekers dat u per dag ontvangt.

GDPR-proof

Geen rondslingerende registratielijsten meer bij de receptie. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de Portal, volgens de GDPR-wetgeving van de EU.

Directe notificatie

Medewerkers ontvangen een SMS of e-mail wanneer hun gasten inchecken. Niet meer zoeken naar collega’s en hen proberen te bellen. Kortere wachttijd voor gasten.

Realtime overzicht

Nauwkeurig bezoekersoverzicht op elk moment van de dag.

Intuïtief en Plug and Play

In een paar klikken een professioneel en aangenaam welkom voor uw bezoekers.

Diverse integraties

Integratiemogelijkheden met o.a.  Active Directory, Outlook Plugin en onze Roombooking oplossingen.

Download onze brochure

 

Kies voor een digitaal welkom! 2.Orange voorziet u van een complete bezoekersregistratie, slim en vriendelijk. Versimpel doorsnee taken en bied extra assistentie aan uw klanten. Verbeter uw bezoekersbeheer en stap het digitale tijdperk in stijl binnen.