Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eenvoudig registreren met

digitale bezoekersregistratie

Op professionele wijze

Maak het registreren van bezoekers makkelijk en minimaliseer receptie werkzaamheden met ons digitale bezoekersregistratie systeem. Heb altijd online zicht in wie er zich wanneer in uw gebouw bevindt.
Digitale receptie kleine zwarte van GoBright

Eenvoudig registreren met

digitale bezoekersregistratie

Op professionele wijze

Maak het registreren van bezoekers makkelijk en minimaliseer receptie werkzaamheden met ons digitale bezoekersregistratie systeem. Heb altijd online zicht in wie er zich wanneer in uw gebouw bevindt.
Digitale receptie kleine zwarte van GoBright

Een duidelijk overzicht van uw bezoekers

Stroomlijn aanmeldprocessen met digitale bezoekersregistratie. Voorzie de entree van uw organisatie van één of meerdere touchscreens, afhankelijk van het aantal bezoekers dat u op een dag ontvangt. Ontlast uw receptioniste van tijdrovende taken en stel bezoekers in staat om zich eenvoudig – zonder inzet van personeel – te registreren bij aankomst. Bezoekers kunnen zich ook registreren bij medewerker, waarna deze medewerker direct op de hoogte wordt gebracht van deze aankomst. Verminder verkeer en wachtrijen bij de receptie, straal professionaliteit uit en waarborg de beveiliging van gegevens.

Geen papieren bezoekerslijsten meer dankzij digitale bezoekersregistratie

Papieren bezoekerslijsten voldoen niet meer aan de AVG, daarnaast is het ook niet meer van deze tijd. Met ons digitale ontvangstsysteem is alles gedigitaliseerd – van het digitaal op de hoogte brengen van een medewerker tot het inzien en filteren van bezoekersoverzichten. Tevens is het mogelijk om automatisch toegangspassen of badges uit te geven en eventueel in te nemen. Intussen kunnen aangewezen medewerkers de aanwezigheid in realtime inzien. Deze overzichten zijn te filteren op naam en datum, maar u kunt ook inzien wie er momenteel aanwezig zijn, hetgeen van toepassing kan zijn in het geval van een calamiteit.
Digitale bezoekersregistratie zwarte op standaard

Software op maat

Ga bij ons verder dan de gebruikelijke functionaliteiten van digitale bezoekersregistratie. Ons team van specialisten ontwerpt een software- en hardware oplossing die zich aanpast aan uw specifieke behoeften, van eenvoudige tot complexe functies en software-maatwerk.

Helemaal geen fysieke receptionist(e) meer aanwezig? Kies dan voor een Digitale receptie met bezoekersregistratie

digitale receptie blauw met standaard

De voordelen van digitale bezoekersregistratie

Compleet systeem

Wij voorzien complete systemen welke zowel op software- als hardware gebied worden afgestemd op uw eisen en wensen. Wij ontzorgen u volledig! Dat betekent van advies tot en met installatie.

Realtime overzicht

Zie op ieder moment online in wie er zich wanneer in uw pand bevindt of heeft bevonden. Filter op naam, datum of type registratie en exporteer de rapporten met een druk op de knop naar Excel.

Badge uitgifte

Voorzie uw bezoekers na aanmelding direct van een badge met hierop bijvoorbeeld de naam afgedrukt. Het is ook mogelijk om badges te gebruiken met specifieke rechten, zoals het openen van deuren.

Maatwerk

Heeft u specifieke behoeften zoals het automatisch openen van deuren, koppelingen met systemen of het maken van telefonische verbindingen? Ons team specialisten vertaald uw wensen naar een mooie oplossing.

Hoe kunnen uw bezoekers zich registreren?

QR- of pincode

Nodig uw bezoekers vooraf uit via uw eigen (Outlook-)kalender en voorzie hen van een QR- of pincode waarmee zij zich snel kunnen aanmelden.

Handmatige registratie

Laat uw bezoekers zich handmatig registreren op het touchscreen door de door u aangegeven contactgegevens in te vullen.

Bezoekerspas

Geef terugkerende bezoekers de mogelijkheid zich aan te melden met een eerder ontvangen bezoekerspas.

Test het hier

Bent u nieuwsgierig geworden? Probeer hier alvast hoe het in zijn werk gaat. 


Hoe we te werk gaan

Wij zijn onafhankelijk leverancier van diverse softwareapplicaties en hardware. Wanneer uw wensen bekend zijn voorzien we u graag van een demonstratie.

Beschrijf uw behoeften
Advies gesprek
Gratis demonstratie
Installatie
Ondersteuning

Huisstijl

Verwelkom uw bezoekers op een manier die de unieke identiteit van uw huisstijl weerspiegelt. Ons bezoekersregistratie systeem is volledig aanpasbaar, waardoor u bijvoorbeeld de interface kunt afstemmen op de kleuren en ook het logo van uw bedrijf.
neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.