Waarom videoconferentie snel terrein wint

Organisaties veranderen continu en de complexiteit van de bedrijfsvoering neemt toe: meer mensen met verschillende achtergronden op de werkvloer, meer informatiestromen en meer technologische mogelijkheden om met elkaar samen te werken, ook op afstand. Wat voor technologie er ook wordt geïmplementeerd op de werkvloer, de mens is essentieel om (digitaal) samenwerken optimaal te benutten. Het doel is uiteindelijk om werknemers productiever te laten worden, zodat de organisatie als geheel productiever wordt.

Videoconferencing en 2.Orange

Door onze jarenlange expertise en gecertificeerde specialisten kunnen wij de bomen van het bos onderscheiden. De juiste oplossing en integratie met bijvoorbeeld Microsoft Teams of de integratie met uw Cisco videoconference systeem is voor onze experts geen probleem. 2.Orange is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan u daarom adviseren en zorgen dat de juiste videoconferencing oplossing geïmplementeerd wordt.

Wij zijn professioneel partner van:

2Orange Poly videoconferencing solutions
2Orange Lifesize videoconferencing solutions
2Orange ZOOM videoconferencing solutions
2Orange Cisco Webex conferencing solutions
2Orange BlueJeans videoconferencing solutions
2Orange Vaddio videoconferencing solutions
2Orange GoTo Meeting conferencing solutions
2Orange Microsoft Teams conferencing solutions

Waarom 2.Orange videoconferencing?

2.Orange heeft ruim 10 jaar ervaring met videoconferencing oplossingen en onze specialisten richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om een huddle room of boardroom. Wij adviseren en implementeren de juiste conference oplossing voor uw situatie.

 • Advies juiste conferencing dienst

 • Advies juiste videoconferencing apparatuur

 • Advies juiste integratie met overige apparatuur

 • Advies juiste integratie voor uw ruimte

 • Complete installatie en integratie

 • Diverse support overeenkomsten

 • Expertise en partner van meerdere merken

Online samenwerken Hoe zorgt u voor optimale condities om samen te werken?

 • Maak technologie beschikbaar voor iedere werknemer

 • Creëer een digitaal platform waarop mensen met elkaar kunnen communiceren

 • Stimuleer het delen van kennis actief

 • Begeleid werknemers op individueel niveau

 • Voer niet te veel veranderingen tegelijkertijd door, begin met kleine stapjes

2Orange Polycom videoconference partner

Poly videoconferencing systemen

Help uw team vanaf elke plek samen te werken. Met onze videoconferentieapparatuur van Poly kunt u elk detail vastleggen en productiever werken. Zorg dat elke vergadering effectief is en breng de bedrijfskosten omlaag, of het nu gaat om verkoop en productontwikkeling of gesprekken tussen arts en patiënt of docent en student.

Polycom biedt een zeer compleet portfolio om vergaderruimtes van elk formaat in te richten met een passend videocommunicatiesysteem. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van het portfolio van Polycom.

2Orange Polycom Studio videoconferencing

Polycom Studio

Polycom Studio, een krachtige USB video bar, speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimten en bevat tientallen jaren audio- en videotechnologie. De Polycom Studio verbind je eenvoudig met je laptop met behulp van 1 USB-kabel. In een seconde heb je toegang tot functies zoals het traceren van de spreker, automatische framing van de groep en noiseblock zodat vergaderingen als een echte persoonlijke ervaringen aanvoelen.

2Orange - Polycom trio videoconference

Polycom Trio

Polycom Trio is de smartphone voor uw moderne conferentieruimten. Polycom Trio combineert onze legendarische HD-geluidskwaliteit met krachtige video- en contentprestaties, die schaalbaar zijn voor al uw vergaderruimten.

2Orange Polycom Real Presence videoconferencing

Professionele videoconferencing

Professionele videoconferenties, spraak- en samenwerkingservaringen om besluitvorming te versnellen en innovatie te laten floreren. RealPresence Group-serie is nu gecertificeerd voor Office 365 en Skype for Business/ Microsoft Teams.

2Orange Polycom Real Connect videoconference service

RealConnect Service

De Polycom RealConnect Service voor Microsoft Teams is ook gecertificeerd voor Office 365 en Skype voor Bedrijven. RealConnect zorgt ervoor dat gebruikers een naadloze ervaring hebben bij videoconferenties en kunnen samenwerken aan content in Teams- of Skype-gesprekken, ongeacht de videoconferentieapparatuur die ze gebruiken om deel te nemen.

2Orange Lifesize videoconference solutions

LifeSize videoconferencing systemen

Samen met Lifesize zijn we er trots op dat we mensen met elkaar verbinden en hun werk zo een stuk leuker maken. We helpen bedrijven slimmer te werken door ervoor te zorgen dat mensen vanuit alle steden, landen en continenten aanwezig kunnen zijn met levensechte videoconferenties. We leveren fantastische audio-, web- en videoconferenties van wereldklasse, waar u ook bent en wanneer u het maar nodig heeft. Dat is samenwerking zoals Lifesize het bedoelt – zonder zorgen.

2Orange - Lifesize- dash controller app videoconferencing

Lifesize
Dash

Lifesize Dash™ is een op software gebaseerde oplossing voor videocommunicatie, waarmee u voor een zachte prijs kleine, multifunctionele vergaderruimtes verandert in actieve en levendige samenwerkingslocaties.

2Orange - Polycom - The Lifesize Icon 450 Video Conferencing Kit with Lifesize Phone HD

Lifesize Icon
en Lifesize Phone HD

Lifesize® Icon en Lifesize® Phone™ HD bieden naadloze integratie van audio-, web- en videoconferenties met bediening via een programmeerbaar aanraakscherm en uitzonderlijke geluids- en beeldkwaliteit.

2Orange Lifesize Icon 600

Lifesize Icon 600
en Lifesize Camera 10x

De Lifesize® Icon 600™ en Lifesize® Camera 10x™ zijn ideaal voor grote vergaderruimtes en bieden een levensechte ervaring die de betrokkenheid en productiviteit bevordert.

2Orange-Lifesize Icon 800

Lifesize
Icon 800

De Lifesize® Icon 800™ is ontworpen met het oog op flexibiliteit, zodat u uw vergaderomgeving optimaal kunt inrichten. Combineer de Lifesize Icon 800 met de Lifesize® Camera 10x™ en Lifesize® Phone HD™ voor een onvergetelijke samenwerking met een groot publiek.

2Orange-cisco-webex-videoconferencing

Cisco videoconferencing systemen

Cisco heeft een uitgebreid portfolio van eenvoudige, slimme en praktische samenwerkingsoplossingen. Combinatie van hardware en software dicht de kloof tussen virtuele en fysieke meeting rooms. Met WebEx beschikt u over de mogelijkheid van het starten van een onbeperkt aantal online meetings, VoIP-conferenties, videoconferentie in HD-beeldkwaliteit met ondersteuning van meerdere webcams en heeft u eveneens de mogelijkheid om video op te nemen.

2Orange-Cisco Webex Room Kit-videoconferencing

Cisco
Room Kit

Camera en codec in één apparaat dat integreert met 4K-scherm. Voor ruimtes van twee tot en met 20 personen. De Cisco Room Kit is leverbaar als Room Kit Mini tot en met Room Kit Pro voor bijvoorbeeld Boardrooms. De Room Kit Pro is geschikt voor maximaal drie camera’s en contentbronnen.

2Orange-Cisco Webex Room 55-videoconferencing

Cisco Webex
Room 55 Single

Cisco Webex Room 55 Single is een volledig geïntegreerd systeem met één 4K-scherm van 55 inch. Krachtig luidsprekersysteem met ingebouwde bas voor kleine tot middelgrote ruimtes met zeven personen. Gebaseerd op Room Kit-technologie

2Orange-Cisco Webex Room 55 Dual

Cisco Webex
Room 55 Dual

Cisco Webex Room 55 Dual, volledig geïntegreerd systeem met twee 4K-schermen van 55 inch met krachtig luidsprekersysteem met ingebouwde bas. Voor middelgrote ruimtes met maximaal 12 personen. Gebaseerd op Room Kit Plus-technologie.

2Orange-Cisco Webex Room 70 G2

Cisco Webex
Room 70 G2

Cisco Webex Room 70 G2, volledig geïntegreerd systeem met een of twee 4K-scherm(en) van 70 inch. Stereogeluid geoptimaliseerd voor spraak, voor grotere ruimtes met maximaal 14 personen en complexe video-implementaties. Gebaseerd op Room Kit Pro

2Orange Microsoft teams

Microsoft Teams videoconferencing

Wilt u ook de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren en het onderling e-mailverkeer (flink) verminderen? Ontdek dan Microsoft Teams. Microsoft Teams is een applicatie die (teams in) bedrijven helpt efficiënt samen te werken. Het maakt het mogelijk om op een veel efficiëntere (en leukere!) manier samen te werken binnen afdelingen, projectteams en hele bedrijven. U zult zien dat het e-mailverkeer drastisch omlaag gaat, medewerkers gezamenlijk in documenten gaan werken en slimmer gaan vergaderen.

Om uw Microsoft Team meetings goed te laten plaats vinden zijn er diverse kits samengesteld voor uw ruimte met Microsoft Teams.

2Orange Crestron Flex UC-M150-T

Crestron Flex UC-M150-T

Uitermate geschikt voor kleinere vergaderruimtes waar Skype voor Business- of MS Teams gebruikt wordt. Start presentatie, videovergadering, en Collaboration-sessie via één enkele console met touchscreen, met full-duplex audio en HD-video. Het Crestron Flex M150-T-systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd.

2Orange Crestron UC-B serie

Crestron UC-B serie

Crestron UC-B serie is een slimme soundbar, touch screen en camera oplossing voor een moeiteloze Teams video conferencing ervaring. De Crestron B-serie en Smart Soundbars zijn hoe vergaderingen worden gezien en gehoord.

2Orange Logitech Zoom videoconferencing

Logitech Room Solutions

Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams bieden alles wat u nodig heeft voor videovergaderingen. De systemen zijn verkrijgbaar in een kleine, middelgrote en grote configuratie en worden compleet geleverd.

2Orange Polycom Studio videoconferencing

Polycom Studio

Polycom Studio werkt met de meeste samenwerkingsplatforms, waaronder Microsoft Teams, Skype voor bedrijven, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex en meer. Makkelijk te gebruiken met bijna elk type videogesprek. Polycom Studio kan centraal worden beheerd voor een intelligentere ervaring.

2Orange Vadio Sennheiser audio oplossingen

Vaddio camera’s en Sennheiser microfoons

Een breed scala camera systemen voor uw videoconferencing ruimte. Bij videoconferencing is verstaanbaarheid en zichtbaarheid van groot belang. Een goede keuze ten aanzien van conferencing oplossing is compleet met de juiste camera en audio componenten. Met een Vaddio camera en Sennheiser microfoons wordt uw conference ruimte of boardroom een volwaardige videconferencing room.
2Orange Vaddio Roboshot videoconfering cameras

Ruim assortiment
videoconference camera’s

Kwaliteit en een ruim assortiment camera’s is onderscheidend voor de producten van Vaddio. Voor elke ruimte is een passende camera beschikbaar. PTZ of Fixed, 30x zoom en UHD kwaliteit.

2Orange ceiling microphone

Uitgebreide range
plafondmicrofoons

Plafondmicrofoons voor een bijna onzichtbare oplossing in uw ruimte waar microfoons op tafel niet gewenst zijn. In combinatie met de juiste PTZ-camera blijft uw boardroom een echte Vip ruimte.

2Orange Sennheiser plafondmicrofoons

Sennheiser
plafondmicrofoons

Sennheiser plafondmicrofoon, teamconnect. Sublieme verstaanbaarheid, rondom gevoelig, voor vergaderruimtes van 10-30 personen. Verwerkt in het plafond alsof het onderdeel van de inrichting is.

2Orange Sennheiser SpeechLine oplossingen

Sennheiser
microfoons

Sennheiser microfoons voor presentaties en conferencing. De juist microfoon bepaald mede de verstaanbaarheid. Een presentatie microfoon of conferentie microfoon dient afgestemd zijn op de ruimte waar u deze gaat gebruiken. Onze experts adviseren u en vertellen het verschil.

Videoconferencing diensten

Verwijder de technische barrières tussen conferentieruimtesystemen, computers, mobiele apparaten, browsers en applicaties. Met onze videoconferencing diensten krijgt u binnen uw organisatie een platform waardoor videoconferencing voor iedereen vanzelfsprekend is. Geen onnodig tijdsverlies en irritatie hoe een conference call op te zetten. 2.Orange verzorgt uw cloud videoconferencing software en de inrichting van uw conferencing ruimte met videoconferencing apparatuur zodat u het juiste communicatie platform heeft.

2Orange BlueJeans videoconferencing

BlueJeans

BlueJeans biedt een ongeëvenaarde vergaderervaring met one-touch vergader-joins van uw favoriete planning- en samenwerkingshulpmiddelen, apparaten en roomsystemen. Het BlueJeans Meetings-platform biedt een veilige, wereldwijde en schaalbare architectuur die overal productieve video-, audio- en webconferentievergaderingen mogelijk maakt.

Eenvoudig

Plan, neem deel en organiseer one-touch-vergaderingen in slechts zes seconden vanaf elke locatie, op elk apparaat of roomsystem. Ervaar HD-video en verbluffend heldere audio aangedreven door Dolby Voice® in een intuïtieve, intelligente interface.

Slim

Vergroot de productiviteit van vergaderingen binnen de digitale werkplek door naadloze integratie met uw favoriete planning-, bericht- en productiviteitstools.

Vertrouwd

Beheer en los problemen in realtime op met vergaderingen, evenementen en ruimtes met een enterprise-grade platform dat voldoet aan de meest veeleisende vereisten voor beheer, beveiliging en schaalbaarheid.

 • BlueJeans – Meetings

 • BlueJeans – Rooms

 • BlueJeans – Events

2Orange zoom videoconferencing

Zoom

Met Zoom vereenvoudigde videoconferenties en berichten op elk apparaat. Zoom conferentieruimtes die het gemakkelijk maken om videovergaderingen uit te voeren of eraan deel te nemen met een druk op een knop.

Ongeëvenaarde bruikbaarheid

Maak een snelle acceptatie mogelijk met vergaderingsmogelijkheden waarmee u op elk apparaat gemakkelijk kunt starten, deelnemen en samenwerken.

Doe overal mee, op elk apparaat

Zoom Meetings synchroniseert met uw agendasysteem en levert gestroomlijnde videoconferenties op bedrijfsniveau vanaf desktop en mobiel.

Video voor elke behoefte

Maak interne en externe communicatie, all-hands vergaderingen en trainingen mogelijk via één communicatieplatform.

 • Zoom meetings en chat

 • Zoom rooms en werkplekken

 • Zoom webbinars

 • Zoom phone

2Orange GoTo Meeting videoconferencing

GoToMeeting

GoToMeeting is ontwikkeld voor bedrijven en ontworpen voor succes. Professionele vergaderingen verdienen een professionele oplossing voor vergaderingen via internet. Dat is GoToMeeting – eenvoudig, betrouwbaar en effectief. Altijd met iedereen contact maken, op elk device. Gemakkelijk vergaderen op uw telefoon of tablet, kristalheldere schermdeling, audio en video. Direct communiceren of een vergadering plannen. Teaminstellingen aanpassen aan uw behoeften en bovenal direct uw videoconferencing starten.

 • GoTo meeting

 • GoTo webbinar

 • GoTo training

2.Orange heeft voor elk bedrijf de juiste videoconferentie oplossing

Hoe videoconferentie te integreren binnen uw organisatie en welke voordelen leveren deze videoconferentie oplossingen? Wij presenteren dit graag, u kunt het zelf proberen in onze demo omgeving. Vraag vandaag nog een demo account aan, dan kunt u het zelf proberen. Een complete videoconferentie oplossing nodig inclusief de juiste monitoren en aansturing voor uw ruimte, wij adviseren en implementeren uw volledige project.

WILT U ADVIES OVER VIDEOCONFERENCING?

Onze videoconferencing specialist laat u graag de mogelijkheden zien, u bent van harte welkom in ons experience center om de verschillende videoconferencing oplossingen te ervaren.