Waarom videoconferencing snel terrein wint

Organisaties veranderen continu en de complexiteit van de bedrijfsvoering neemt toe: meer mensen met verschillende achtergronden op de werkvloer, meer informatiestromen en meer technologische mogelijkheden om met elkaar samen te werken, ook op afstand. Wat voor technologie er ook wordt geïmplementeerd op de werkvloer, de mens is essentieel om (digitaal) samenwerken optimaal te benutten. Het doel is uiteindelijk om werknemers productiever te laten worden, zodat de organisatie als geheel productiever wordt.

Videoconferencing en 2.Orange

Door onze jarenlange expertise en gecertificeerde specialisten kunnen wij de bomen van het bos onderscheiden. De juiste oplossing en integratie met bijvoorbeeld Microsoft Teams of de integratie met uw Cisco videoconference systeem is voor onze experts geen probleem. 2.Orange is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan u daarom adviseren en zorgen dat de juiste videoconferencing oplossing geïmplementeerd wordt.

Wij zijn professioneel partner van:

2Orange Poly videoconferencing solutions
2Orange Lifesize videoconferencing solutions
2Orange ZOOM videoconferencing solutions
2Orange Cisco Webex conferencing solutions
2Orange BlueJeans videoconferencing solutions
2Orange Vaddio videoconferencing solutions
2Orange GoTo Meeting conferencing solutions
2Orange Microsoft Teams conferencing solutions

Waarom 2.Orange videoconferencing?

2.Orange heeft ruim 10 jaar ervaring met videoconferencing oplossingen en onze specialisten richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om een huddle room of boardroom. Wij adviseren en implementeren de juiste conference oplossing voor uw situatie.

 • Advies juiste conferencing dienst

 • Advies juiste videoconferencing apparatuur

 • Advies juiste integratie met overige apparatuur

 • Advies juiste integratie voor uw ruimte

 • Complete installatie en integratie

 • Diverse support overeenkomsten

 • Expertise en partner van meerdere merken

Online samenwerken Hoe zorgt u voor optimale condities om samen te werken?

 • Maak technologie beschikbaar voor iedere werknemer

 • Creëer een digitaal platform waarop mensen met elkaar kunnen communiceren

 • Stimuleer het delen van kennis actief

 • Begeleid werknemers op individueel niveau

 • Voer niet te veel veranderingen tegelijkertijd door, begin met kleine stapjes

2Orange Polycom videoconference partner

Poly videoconferencing systemen

Help uw team vanaf elke plek samen te werken. Met onze videoconferentieapparatuur van Poly kunt u elk detail vastleggen en productiever werken. Zorg dat elke vergadering effectief is en breng de bedrijfskosten omlaag, of het nu gaat om verkoop en productontwikkeling of gesprekken tussen arts en patiënt of docent en student.

Polycom biedt een zeer compleet portfolio om vergaderruimtes van elk formaat in te richten met een passend videocommunicatiesysteem. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van het portfolio van Polycom.

2Orange Polycom Studio videoconferencing

Polycom Studio

Polycom Studio, een krachtige USB video bar, speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimten en bevat tientallen jaren audio- en videotechnologie. De Polycom Studio verbind je eenvoudig met je laptop met behulp van 1 USB-kabel. In een seconde heb je toegang tot functies zoals het traceren van de spreker, automatische framing van de groep en noiseblock zodat vergaderingen als een echte persoonlijke ervaringen aanvoelen.

2Orange - Polycom trio videoconference

Polycom Trio

Polycom Trio is de smartphone voor uw moderne conferentieruimten. Polycom Trio combineert onze legendarische HD-geluidskwaliteit met krachtige video- en contentprestaties, die schaalbaar zijn voor al uw vergaderruimten.