Zoek

Barco introduceert een nieuwe

Clickshare bar

Barco ClickShare all-in-one bar
Barco ClickShare all-in-one bar

Als mondiale innovator op het gebied van vergaderruimtetechnologie heeft Barco opnieuw een nieuwe standaard gezet op het gebied van draadloze conferencing. De ClickShare Bar werd officieel geïntroduceerd op 23 januari 2024 in België. Het lijkt een grote stap voorwaarts in de manier waarop kleine tot middelgrote vergaderruimtes kunnen worden uitgerust voor videoconferenties. Deze premium alles-in-één videobar van Barco toont de inzet van het bedrijf om de vergaderervaring te verbeteren met geavanceerde technologie.

Inhoud

Wat is een ClickShare?

Het is een draadloos vergaderruimtesysteem voor uw videoconferencing waarmee u zelfs in korter dan 7 seconden kunt starten. Dankzij het ClickShare systeem sluit u de laptop eenvoudig aan op een kamerdisplay, audio– en videoapparatuur in elke vergaderruimte.

ClickShare bar nieuw functies

 • Eerste premium clickshare-videobalk
 • Moeiteloze draadloze verbinding
 • Kristalheldere audio van hoge kwaliteit
 • Akoestische echo-onderdrukking
 • 6 MEMS-microfoons met beamforming
 • Achtergrond noise cancellation
 • Geavanceerde AI-aangedreven 4K-camera
 • Groepsframing
 • Luidsprekeromlijsting
 • Compositieweergave
 • Alternatieve connectiviteit voor het delen van 4K-inhoud (bekabeld kamerdock)
 • Geavanceerde interactiviteit: touchback, annotatie en blackboarding

Bovendien is het een kostenbesparend systeem met een gratis SmartCare-dekking van 5 jaar en regelmatige firmware-updates.

Beschikbare modellen

Barco’s CliskShare Bar all-in-one is dus ontworpen om een hybride personeelsbestand te helpen en de samenwerkingservaring te verrijken. Het integreert hoogwaardige audio- en videomogelijkheden in één krachtig apparaat. Het zorgt ervoor dat het nieuwe Barco-systeem installatiegemak, lagere totale eigendomskosten en ongeëvenaarde flexibiliteit biedt.

“De arbeidswereld is de afgelopen vijf jaar drastisch veranderd, wat bedrijven ertoe heeft aangezet hun werkplek te transformeren”, zegt Stijn Henderickx, EVP Meeting Experience bij Barco. “Om te voldoen aan de vereisten voor hybride werk van hun personeel, heroverwegen organisaties hun bedrijfscultuur, fysieke werkruimte en technologie-investeringen. In die context zijn oplossingen om vergaderruimtes met videomogelijkheden op een snelle, efficiënte en flexibele manier mogelijk te maken een must voor bedrijven en hun IT-managers.”

Zeker, hybride werken is de norm geworden. Daarom concentreerde Barco zich op het creëren van een nieuwe innovatieve vergaderruimte met een toekomstbestendige oplossing die aansluit bij de eisen van moderne slimme kantoorruimtes.

Onze audiovisuele expert staat op het punt de ISE-conferentie in Barcelona te bezoeken om de ClickShare Bar in actie te zien. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om het volgende stukje informatie over dit innovatieve systeem te volgen.

Deel:

Meer blogs

moderne witte digitale receptie

Veiligheidsvoordelen van een bedrijfsverzamelgebouw met een digitale receptie

Veiligheidsvoordelen van een Bedrijfsverzamel gebouw met Digitale Receptie Veiligheidsvoordelen van een Bedrijfs verzamel gebouw met Digitale Receptie Het managen van bezoekerscoördinatie, logistiek en personeel vraagt om solide oplossingen voor veiligheid, naleving en efficiëntie. Een digitaal receptiesysteem biedt een perfect antwoord en zorgt voor een vlotte toegang voor bezoekers en een

Lees verder »
Videovergaderen met Poly

Wat heeft u nodig voor videoconferencing

Wat heeft u nodig voor Videoconferencing? In de snelle en onderling verbonden wereld van vandaag is videoconferencing een onvermijdelijk hulpmiddel geworden, niet alleen voor individuen, maar vooral voor alle bedrijven en organisaties. Iedereen merkte een belangrijke beweging op naar extern en hybride werk, mondiale communicatie. Het heeft de manier veranderd

Lees verder »
Crestron middelen voor videovergaderen

6 voordelen van videovergaderen

6 voordelen van videovergaderen oplossingen de kracht van de hedendaagse wereld 6 voordelen van videovergaderen oplossingen de kracht van de hedendaagse wereld Stelt u zich een wereld voor waar communicatiebarrières niet bestaan, waar samenwerking vloeiend verloopt en besluitvorming snel gaat. Dit is de wereld die videoconferencing heeft gecreëerd voor bedrijven,

Lees verder »

Neem contact op