Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Barco introduceert een nieuwe

Clickshare bar

Barco ClickShare all-in-one bar

Als mondiale innovator op het gebied van vergaderruimtetechnologie heeft Barco op 23 januari 2024 in België de ClickShare all-in-one videobar officieel gelanceerd. Deze nieuwe draadloze conferencing oplossing belooft een grote vooruitgang voor kleine en middelgrote vergaderruimtes.

Deze premium all-in-one videobar van Barco, is ontwikkeld met het doel om videoconferenties gemakkelijker en effectiever te maken. De videobar biedt hoogwaardige audio en video, maar ook functies zoals automatische framing van deelnemers en ruisonderdrukking. Hierdoor bent u verzekerd van een heldere en professionele vergadering.

Deel:

Barco ClickShare all-in-one bar

Inhoudsopgave

Wat is een ClickShare?

Een ClickShare van Barco is een handig apparaat dat samenwerken en presenteren erg eenvoudig maakt. Het zorgt er namelijk voor dat een laptop draadloos verbonden kan worden met bijvoorbeeld een projector of scherm. Met één druk op de knop deelt u uw scherm, zonder gedoe met kabels of ingewikkelde instellingen. 

Nieuwe functies van de ClickShare bar

 • Eerste premium ClickShare-videobar
 • Moeiteloze draadloze verbinding
 • Kristalheldere audio van hoge kwaliteit
 • Akoestische echo-onderdrukking
 • 6 MEMS-microfoons met beamforming
 • Achtergrond noise cancellation
 • Geavanceerde AI-aangedreven 4K-camera
 • Groupframing
 • Luidsprekeromlijsting
 • Compositieweergave
 • Alternatieve connectiviteit voor het delen van 4K-inhoud (bekabelde kamerdock)
 • Geavanceerde interactiviteit: touchback, annotatie en blackboarding

Bovendien is het een kostenbesparend systeem met een gratis SmartCare-dekking van 5 jaar en regelmatige firmware-updates.

Beschikbare modellen

Barco’s nieuwe ClickShare all-in-one bar is speciaal gemaakt om bedrijven te helpen die nu een mix hebben van hybride en op kantoor werken. Het apparaat combineert hoogwaardige audio en video in één handig systeem. De videobar is eenvoudig te installeren en daarnaast goedkoper in gebruik en super flexibel. 

“De arbeidswereld is de afgelopen vijf jaar drastisch veranderd, wat bedrijven ertoe heeft aangezet hun werkplek te transformeren”, zegt Stijn Henderickx, EVP Meeting Experience bij Barco. “Om te voldoen aan de vereisten voor hybride werk van hun personeel, heroverwegen organisaties hun bedrijfscultuur, fysieke werkruimte en technologie-investeringen. In die context zijn oplossingen om vergaderruimtes met videomogelijkheden op een snelle, efficiënte en flexibele manier mogelijk te maken een must voor bedrijven en hun IT-managers.”

Het is wel duidelijk dat hybride werken nu een standaard is geworden. Daarom heeft Barco zich gericht op het ontwikkelen van een nieuwe oplossing die aansluit bij de eisen voor hybride werken.

Onze audiovisuele expert gaat binnenkort naar de ISE-conferentie in Barcelona om de ClickShare Bar in actie te zien. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om meer te weten te komen over dit innovatieve systeem.

Lees ook onze andere blogs

Contact page banner

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van 2Orange.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.