Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe beleving van HP en Poly met

Poly Studio G62


videoconferencing systeem

HP heeft de nieuwe generatie Poly videoconferentie oplossingen geïntroduceerd Deze modulaire slimme samenwerking oplossing biedt een flexibele vergaderruimte-ervaring. Dankzij de geavanceerde audiovisuele technologieën is het ideaal om uw hybride werkaanpak te verbeteren.

Inhoud

Modulair ontwerp

De Poly Studio G62 heeft een modulair ontwerp, wat betekent dat het eenvoudig te integreren is met verschillende apparaten, zoals high-definition camera’s, geavanceerde microfoons en intuïtieve controllers. Deze flexibiliteit maakt het een ideale keuze voor diverse omgevingen, waaronder boardrooms, klaslokalen en multifunctionele ruimtes. Elk onderdeel kan afzonderlijk worden geoptimaliseerd en geüpgraded, waardoor u een schaalbare oplossing voor videoconferenties krijgt die meegroeit met uw behoeften.

Gemakkelijk in te stellen

Allereerst is het goed om te weten dat de Poly Studio G62 eenvoudig te installeren is. Het plug-and-play-ontwerp zorgt ervoor dat het snel kan worden geïntegreerd met populaire videoconferentie platforms zoals Microsoft Teams, Zoom en Tencent, zonder dat er complexe configuraties nodig zijn.

Belangrijkste functies van Poly Studio G62

Flexibel en sterk op maat

Poly Studio G62 voor grote vergaderruimte
Deze videoconferentie oplossing van Poly Studio blinkt uit in flexibiliteit en maatwerk. Of het nu gaat om een grote vergaderruimte, een dynamisch klaslokaal of een multifunctionele ruimte, de Poly Studio G62 past zich moeiteloos aan. Het is compatibelmet toonaangevende videoconferentie platforms, wat zorgt voor een naadloze integratie en verbetering van de algehele functionaliteit. Als eindresultaat krijgt u een zeer aanpasbare oplossing die voldoet aan uw meest veeleisende behoeften.

Poly Lens Software

Poly Lens-software staat centraal in de Poly G62-functionaliteit en biedt een uitgebreide beheeroplossing. Met het Poly Lens Admin Cloud-platform kunnen IT-teams alle apparaten vanuit één interface monitoren, beheren en problemen oplossen. De Poly Lens-app stelt gebruikers in staat hun software up-to-date te houden en de apparaatinstellingen aan te passen aan hun voorkeuren. Samen zorgen deze tools ervoor dat de Poly Studio G62 optimale prestaties en een naadloze gebruikerservaring levert.

Bediening met Poly VideoOS

Met de aanstaande release van Poly VideoOS 4.3 zullen de Poly TC8 en TC10 dienen als geavanceerde ruimte controllers. In combinatie met videobars uit de Poly Studio X-serie, de Poly Studio G62- of G7500-videoconferentiesystemen kunnen gebruikers moeiteloos videogesprekken starten en verschillende instellingen voor roomcontrol beheren. Deze webgebaseerde functie biedt meer vrijheid, waarmee gebruikers de bedieningselementen kunnen aanpassen voor een betere ervaring in de ruimte.

Bekijk onze volledige oplossingen met Poly Studio videoconferentie systemen

Ons team van audiovisuele specialisten blijft altijd op de hoogte van de nieuwste AV-ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat we optimale, innovatieve oplossingen bieden die zijn afgestemd op uw behoeften en workflows. Ontdek gerust onze Poly videoconferentie oplossingen. U kunt ook uw projectgegevens met ons delen voor meer op maat gemaakte inzichten en aanbevelingen.

Deel:

Meer blogs

Videovergaderen met Poly

Wat heeft u nodig voor videoconferencing

Wat heeft u nodig voor Videoconferencing? In de snelle en onderling verbonden wereld van vandaag is videoconferencing een onvermijdelijk hulpmiddel geworden, niet alleen voor individuen, maar vooral voor alle bedrijven en organisaties. Iedereen merkte een belangrijke beweging op naar extern en hybride werk, mondiale communicatie. Het heeft de manier veranderd

Lees verder »
Barco ClickShare all-in-one bar

Barco’s Clickshare alles-in-een bar

Barco introduceert een nieuwe Clickshare bar Als mondiale innovator op het gebied van vergaderruimtetechnologie heeft Barco opnieuw een nieuwe standaard gezet op het gebied van draadloze conferencing. De ClickShare alles-in-één Bar werd officieel geïntroduceerd op 23 januari 2024 in België. Het lijkt een grote stap voorwaarts in de manier waarop

Lees verder »
Crestron middelen voor videovergaderen

6 voordelen van videovergaderen

6 voordelen van videovergaderen oplossingen Stelt u zich een wereld voor waar communicatiebarrières niet bestaan, waar samenwerking vloeiend verloopt en besluitvorming snel gaat. Dit is de wereld die videoconferencing heeft gecreëerd voor bedrijven, onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en non-profitorganisaties.  Dat is het belangrijkste voordeel dat iedereen haalt uit videovergaderen oplossingen. Het is

Lees verder »

Neem contact op