Search

Val op met

digitale raam
presentatie


Wij helpen uw kantoor en reclame opvallend te maken. U beschikt altijd over actuele, dynamische en informatiestreaming naar uw doelgroep. 

Val op met een

DIGITALE RAAMPRESENTATIE

en trek de aandacht

Wij helpen uw etalage écht opvallend te maken. Beschik te alle tijden over actuele, dynamische content voor uw doelgroep.
digitale raampresentatie in fashen

Wat is een digitale raampresentatie

Breng uw boodschap tot leven met dynamische, professionele content en wees altijd up to date. Toon advertenties, nieuws of andere nuttige informatie over uw bedrijf, product of diensten. Maak en plan eenvoudig zelf professionele, geanimeerde content in middels ons software systeem bestaande uit honderden kant en klare templates. Middels schermen met een hoge lichtopbrengst valt uw boodschap op in alle weersomstandigheden.
narrowcasting met LED schermen

Uw voordelen

Automatisering

Maak koppelingen met uw systeem om advertenties geautomatiseerd te tonen

24/7

Val 24/7 op met professionele geanimeerde content in uw etalage

Up-to-date

Pas op ieder moment online de content aan zodat u altijd relevant bent

Bespaar

Geen posters afdrukken en omwisselen, content wijzigt u met een paar klikken

Bibliotheek

Wij bieden een systeem met honderden templates welke u eenvoudig aanpast naar huisstijl

Creatie

Geef uw design uit handen en laat ons dit op afgesproken momenten maken en aanpassen

Direct opvallen in een paar stappen

Onze AV-expert komt vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren naar de beste oplossing. Op basis van de besproken wensen ontvangt u binnen 24 uur een passend voorstel. Na akkoord plannen we een afspraak in voor een softwaretraining en de installatie van uw narrowcasting-systeem, de display(s) zullen bij installatie al direct voorzien zijn van een presentatie met uw woningaanbod in huisstijl.

Contact opnemen

Locatiebezoek

Aanbieding

Installatie

Ondersteuning

Presentaties op maat

Eigen design naadloos aan te sluiten op uw huisstijl

Ook is het mogelijk de content volledig te laten personaliseren door onze grafische ontwerpers, precies zoals u dat wilt. Een goed voorbeeld is onze presentatie welke wij hebben gemaakt voor Lankhuijzen makelaars uit Rotterdam. Deze presentatie is aan de hand van de bestaande huisstijl opgebouwd en sluit naadloos aan bij de corporate uitstraling.

Gratis proefaccount voor narrowcasting

Wilt u de uitgebreide en gebruiksvriendelijke functionaliteiten van onze online narrowcasting software zelf ervaren? Vraag dan een proefaccount aan en ontdek hoe gemakkelijk u uw huizenaanbod kunt presenteren.

neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Proefaccount

Ja! Ik wil de software gratis proberen