Zoek

Ongekende mogelijkheden met

BARCO CLICKSHARE

voor draadloos presenteren en videoconferencing

Met de Clickshare systemen van Barco kan iedereen in uw organisatie genieten van een naadloze ervaring. Geen rompslomp aan kabels maar draadloos werken met één druk op de knop.
Barco clickshare vergaderen

Uw mogelijkheden met

Barco clickshare

voor draadloze presentaties

Met de nieuwe ClickShare Conference kan iedereen in de hele organisatie genieten van een naadloze ervaring – ongeacht waar of hoe ze werken.

Werk volledig draadloos met
Barco ClickShare

Werk moeiteloos samen met de Clickshare Conference. Verbindt draadloos met de apparatuur in de ruimte ongeacht uw device, bijvoorbeeld een laptop, tablet of smartphone.
Dezelfde werkervaring, van huddleroom tot directiekantoor

Connectiviteit maakt het verschil in de moderne bedrijfswereld. Medewerkers moeten in staat zijn eenvoudig gebruik te maken van de aanwezige apparatuur in de ruimte. Beschikt u over meerdere vergaderruimtes? Dan is het belangrijk dat de ervaring in iedere ruimte hetzelfde is, ongeacht het formaat en type (videoconference-)apparatuur.
Barco ClickShare videovergaderen
Barco grote ruimte videovergaderen

Wat is ClickShare draadloze presentatie en wat doet het?

De draadloze presentatie technologie van Clickshare maakt het mogelijk om op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier draadloos te presenteren en gebruik te maken van de videoconference-apparatuur in een ruimte, zoals camera’s, microfoons en speakers. Het stelt deelnemers in staat hun eigen apparaten mee te nemen zonder ze fysiek te hoeven koppelen met kabels en adapters, wat naast gemak ook waardevolle flexibiliteit biedt.
vergaderruimte inrichting met draadloos presenteren
Het ClickShare-gamma is, naast ondersteuning voor professionele presentatiesoftware, uitgerust met een groot aantal functies om uw en uw team te helpen meer uit uw presentaties te halen, wat een nauwere samenwerking bevordert en zorgt voor een meer boeiende ervaring over de hele lijn.

Voordelen van ClickShare draadloze presentatie en vergadersystemen

Videovergaderingen

Naast de mogelijkheid tot draadloos presenteren is het mogelijk om ook draadloos gebruik te maken van de videoconference-apparatuur in uw ruimte.

Creëer eenheid

Clickshare zorgt voor eenzelfde gebruikerservaring in iedere ruimte, ongeacht het type en soort apparatuur. Verbindt met één klik zonder gedoe.

Draadloze technologie

Werk met de USB-button of via de ClickShare app vanaf uw laptop, tablet of smartphone. Geen rompslomp aan kabels, bewaar rust in uw ruimte.

Betrouwbaar

Wees verzekerd van een vlekkeloze samenwerking zonder onderbrekingen waardoor teams zich kunnen focussen op inhoud zonder zich zorgen te maken over techniek.

neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.