Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haal alles uit uw media met juiste

Narrowcasting players

Narrowcasting media players spelen een cruciale rol in een goede en duidelijke communicatie met uw publiek. Meestal heeft ieder scherm zijn eigen speler nodig, maar er zijn ook displays met een geïntegreerde player. Ons audiovisuele team kan u alle informatie en adviezen verschaffen die u nodig heeft
narrowcasting players for videowalls

HAAL ALLES UIT UW MEDIA MET JUISTE

narrowcasting players

Narrowcasting media players spelen een centrale rol in een goede en duidelijke communicatie met uw publiek. Meestal heeft elk scherm zijn eigen speler nodig. Ons audiovisuele team kan u alle informatie en adviezen verschaffen die u nodig hebt. Neem nu contact met ons op.

Wat is een narrowcasting player?

Narrowcasting mediaplayers zijn hardware apparaten die content weergeven op displays, video- of LED walls. Deze fysieke apparaten zijn speciaal ontworpen om verschillende digitale content uit te zenden, zoals 4K video’s, afbeeldingen en animaties.
Een narrowcasting player gaat meestal gepaard met narrowcasting software. Op deze manier kunt u vanaf uw eigen laptop content ontwerpen, beheren en versturen naar de narrowcasting player via uw CMS (Content Management Systeem). Bovendien zijn er ook standaard templates beschikbaar die u kunt aanpassen naar uw eigen merkidentiteit.
narrowcasting player voor buiten videowall

Mediaplayers beheren

Hoe werkt het?

Mediplayers zijn gemakkelijk te onderhouden en mee te werken. Zodra ons audiovisuele team een narrowcasting player heeft opgezet en een soepele verbinding met uw schermen en CMS tot stand heeft gebracht, kunt u het gewoon zijn werk laten doen. U kunt de content die u wilt casten bijwerken, wijzigen en creëren met behulp van een gebruiksvriendelijk, intuïtief CMS. Dit systeem werkt op afstand, zodat u de content vanaf elke locatie met een internetverbinding kunt beheren.

Hoe kiest u een kwalitatieve narrowcasting player?

Beveiliging

Opslagcapaciteit

RESOLUTIE

Displays met geïntegreerde player

Afhankelijk van uw behoeften kan het ook een optie zijn om te kiezen voor een display met geïntegreerde mediaplayer, denk aan Android SoC (System on Chip) of LG WebOS.

Besturingssystemen

Naast een breed scala aan players zijn er ook verschillende mogelijkheden in besturingssystemen. Er zijn veel verschillende redenen waarom u een specifiek besturingssysteem zou kunnen kiezen voor een narrowcasting player, denk hierbij aan veiligheid, kosten, ondersteuning, updates en de wijze waarop de player te monitoren is. Veel voorkomende platformen zijn Windows, Android, Linux, WebOS en BrightsignOS.
narrowcasting player voor binnen videowall
narrowcasting player voor binnen narrowcasting

Hoe we te werk gaan

Wij zijn onafhankelijk leverancier van diverse softwareapplicaties en hardware. Wanneer uw wensen bekend zijn voorzien we u graag van een demonstratie van het softwarepakket dat het best bij u past.
Beschrijf uw behoeften
Advies gesprek
Gratis demonstratie
Installatie
Ondersteuning
narrowcasting player AOPEN
narrowcasting player met ventilator

Begin direct!

Neem vandaag nog contact op met onze audiovisuele expert! Daag ons uit met uw project en wij leveren een optimaal en voordelig narrowcastingsysteem met innovatieve spelers. Laten we uw visie tot leven brengen!
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.