Narrowcasting Players

Om uw Narrowcasting oplossing compleet te maken, heeft u naast schermen, ook narrowcasting players nodig. Dit zijn een soort kleine computers waar de narrowcasting content en de castingplanning op staat. Bijvoorbeeld video’s templates, afbeeldingen en overige data. Door middel van de player wordt de content op het door uw gewenste moment naar het scherm gestuurd.

Interne of Externe Narrowcasting Players

Tegenwoordig zijn er veel schermen van bijvoorbeeld Philips, Samsung en LG waar een Narrowcasting player ingebouwd zit. Daardoor is een kastje aan de achterkant van het scherm niet nodig. Bij gebruik van veeleisende narrowcasting toepassingen met zware content is het soms alsnog aan te raden om een externe narrowcasting player te gebruiken.

Narrowcasting Netwerk

Het is mogelijk om meerdere players in een netwerk samen te voegen. Zo kan u uw hele narrowcasting oplossing centraal beheren en aansturen.

narrowcasting player

Op maat geleverd

Wij leveren diverse narrowcasting players. Omdat wij merk onafhankelijk zijn, kunnen wij ook players leveren van verschillende merken. Zo kunnen wij altijd een passende narrowcasting oplossing bieden, afgestemd op uw doel. Wij helpen u graag bij de keuze en installatie van de juiste oplossing voor u.

ADVIES OVER NARROWCASTING PLAYERS

Er zijn veel mogelijkheden. Toch kan het een relatief eenvoudige keuze zijn. Wij helpen u graag om het maximale uit uw oplossing te halen. En zorgen ervoor dat u ook in de toekomst uw oplossing optimaal benut.